tillbaka                    Gränna 

Sommaren 2007

Den traditionella Grännaträffen besöktes av ca 80 perros med familjer! Det fanns många aktiviteter att prova på och så minglades det förstås. Nytt för detta år var att alla presenterade sig och sin hund. På så sätt kunde de flesta hitta en släkting till just sin perro :-) Fyra av Calmigos valpar från C-kullen kom dit med sina mattar och hussar. Det blev en liten minivalpträff :-) Foto: Elina Calmegård

   
Caramella, Chanto, Carizma, Chanja och farmor Aqua bakom stolta föräldrar Moya och Pelle Caramella och Chanto
Carizma och Chanja bakom Moya och Pelle Moya busar med fyra av sina valpar på Gränna camping.
Chanto och Chanja busar som vanligt. Carizma i farten
Är man vattenhund så hittar man till badet :-) Falko
Perro Rizados Armando Tussbergets Oki Doki
Calmigos Chanja Calmigos Carizma
?? Ella tävlar om att bli snabbaste perron
   

Sommaren 2006

Grännaträffen 2006 var minst lika trevlig som 2005. Det var ungefär samma upplägg som förra sommaren och ungefär lika många deltagare, dvs cirka 40-50 hundar med familjer. Här finns några bilder på vovvar fångade i vimlet.

   

   

   

   

Sommaren 2005

Vi har varit på den årliga träffen i Gränna. Det var jättetrevligt! Cirka 40 perros kom med sina hussar och mattar. Man fick prova på agility och ringträning, man kunde få råd om pälsvård eller bara prata med andra perroägare. Dessutom kunde de som ville ta första steget i livräddningsprov. Det innebär att hunden ska kunna simma 50 meter och att den ska kunna hämta en person som ligger 15 meter ut i vattnet. Personen håller fast i hunden som simmar in med den "drunknande".

Vi ville prova med Moya; Att simma 50 m gick jättebra och sedan skickade vi ut lillhusse Douglas i det iskalla vattnet (vad gör man inte för en extra stor polkagris). Moya var jätteivrig och när vi släppte henne simmade hon direkt fram till Douglas som tog tag under hennes höfter och kunde flyta med in till land igen. Det var jättekul att se! Se bilder här:  Moyas livräddarprov.

Här kan man se de flesta som kom på träffen i Gränna 3 september 2005.

Det var två hundar som klarade sim- och livräddarprovet denna dag. Moya och den ljusa perron till vänster om oss (främre raden mitten-vänster).

Urgulliga valpar från Tussbergets uppfödning var i Gränna.