tillbaka till start

REGLER för utmaningen lyder som följer:

Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv och samtidigt ange reglerna för leken på sin hemsida. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver personen en kommentar i de utmanades gästbok. För att de ska fnatta in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

 

Moya...

...är en riktig liten tjuv! Vart man än kommer så snor hon någons nalle från någon hylla eller en nyckelknippa eller kanske ett läppstift ur någons damväska. Sedan ser man henne smyga omkring med föremålet i munnen och släpper det jätteskyldigt när matte närmar sig.

....blir låååång (framben framåt, bakben rakt bakåt) när hon är på myshumör. Och somnar gärna i samma ställning mitt på golvet.

.... rapar rejäla rapar som inte alls passar på en söt perrotös :-)

.... tycker att husse och matte behöver tvättas på mornarna i sängen och håller i ens arm med sin tass och slickar ihärdigt. Hon "naggar" med framtänderna på oss eller på mjuka saker också.

....tar ett föremål (vad som helst) i munnen när vi kommer hem och säger Ooooooooouoooooouuoooooooooooo!! samtidigt som hon viftar med hela ryggen.

....hoppar i badkaret och förväntar sig att någon ska komma och sätta på kranen så hon kan dricka kallt och färskt vatten :-) slurp (hon är inte ett dugg bortskämd)

...älskar att sitta och guppa på luftmadrassen i poolen på somrarna.

 

Mira...

...är otroligt morgontrött! Hon ligger kvar i sängen helt själv ändå tills hon måste gå upp för att gå ut på morgonpromenaden

...är väldigt girig och vill ha ALLT som Moya har.

...gömmer sina tuggben etc. i blomkrukor eller i papperskorgar eller andra praktiska ställen.

...gräver hål i trädgården.

...bär ibland 3 (!) leksaker (oftast gummiringar) i munnen. Ibland trär hon på sig en ring runt nosen för att det blir lättare.

...öppnar med precision ytterdörren när hon känner för att gå ut vilket innebär att man alltid måste ha låst på vintern. Hon har till och med lyckats öppna utifrån.

..."fnyser"  eller "pyser" högt när man kliar henne.

(Det blev visst 7 saker på varje hund och bara 5 utmanade hundar.)

Vi utmanar:

Ella!       Aqua (Tasseriet)!    Sancho!       Paco!       Mary!